BETER – BEST – BELACHELIJK FIJN

My life for Mamaglossy

Kirsty (36) heeft samen met haar Meneer Liefde (Antal) een dochtertje Sammie Ziggy (17 maanden) ( and a new monster to come !! ). Naast haar eigen Label ‘Urban Nomads by Kirsty Nagel‘ heeft ze sinds februari 2013 haar eigen pilot store geopend in Rotterdam. Elke week zal zij een kijkje geven in het leven van haar en haar mini monster.

Allereerst…iedereen bedankt voor alle beterschapswensen voor Sammie! Het stippenmonster is nu een schuurpapiervrouwtje geworden. U begrijpt – het gaat dus beter! Mooi om te zien hoe veel mensen er mee leven als je zo’n blog schrijft. Maar ook… hoe bizar. Want – en dat is ook best logisch want ik gooi aardig wat van mijn hebben en houwen in het openbaar – het commentaar en ongevraagd soms erg opdringerige – bijna beschuldigende – advies was ook niet van de baan…. Wildvreemden ( voor mij dan – ik niet voor hun ) die volgens mij het idee hadden dat ik zelf niet het nummer van mijn huisarts kon bellen of bij Google – rode hond – kon invoeren… Of ik wel wist hoe gevaarlijk alles wel niet voor mijn nog ongeboren kind was?! Dat ik er wel zo leuk over kon schrijven maar dat het echt heeeeeeeel gevaarlijk was! Met als gevolg dat ik op een dag stijf van de stress ( want had ik het dan allemaal zo verkeerd begrepen) toch maar weer mijn huisarts nog een keer belde ( want men stuurde links naar websites en alles mee) om het toch nog even na te vragen ( want ja – toch blond he – dus je weet maar nooit ) …. Bij deze – voor iedereen – once and for all – het kan alleen kwaad als je het als moeder nog nooit hebt gehad – geen prik er tegen hebt gehad – en in de eerste vier weken van je zwangerschap zit. So we’re safe! En Sammie voelt zich met de dag een stuk beter. Alleen nog even het schuurapparaat op haar beentjes zetten en dan is alles weer normaal. ( en voor ik weer mailtjes krijg… T’is een grapje he…ik weet dat dat gevaarlijk is ….een schuurmachine kan zulke ruwe ondergrond niet aan – ik weet het )

beter

Oke – Sammie is dus beter. En met mijn buik gaat het best ( nou ja – zeg maar gerust heel goed . Hahaha! De eerste zwangerschapshormonen van ‘word ik niet gewoon heel dik en ziet men wel dat ik zwanger ben – Meneer Liefde vindt je me nog wel mooi – en kan ik dit nu wel aantrekken…..ik ben gewoon dik dus …toch?! Aaaahhhhh!!!’ slaan toe )

En omdat ik toch best een beetje boel trots ben op ons nieuwe mini-monster to come mag deze buikfoto getoond worden… Hello Babybelly !buik1

En dan de belachelijke fijnheid…. Met taart – en ballonnen – en bloemen – en cadeautjes…. Omdat de winkel 1 jaar bestaat! Hip Hip Horay!!! I did it! We did it! Want alleen heb ik het niet gedaan. Naast heeeeel veel leuke klanten -waarvan sommige zelfs vaste klanten zijn geworden – waren er vooral veel vrienden die dit mogelijk hebben gemaakt. Die me hielpen wanneer het te druk was. Wanneer ik ziek was. Wanneer ik extra afspraken had…. Of gewoon wanneer ik moe was en echt even een dagje rust moest hebben…. Maar degene die dit echt mogelijk hebben gemaakt zijn mijn ouders. Die er altijd zijn. Om te helpen – in de winkel – bij de distributie – bij de collectie – een luisterend oor bieden – met raad en advies klaar staan – maar vooral om de zorg voor Sammie over te nemen op de dagen dat ik werk. Wat mij zo’n rust geeft omdat ik weet dat ze het daar net zo goed heeft als bij ons… en daardoor kan ik doen wat ik wil…wat ik moet doen….

Maar de aller – aller- aller- belangrijkste is mijn Meneer Liefde!! Omdat hij – hij is….Omdat hij er voor mij is…Omdat ik en hij – wij is….. Omdat hij me laat zijn wie ik ben…me laat doen wat ik doe…en me geeft wat ik nodig heb…. Hij is er…altijd…. Belachelijk fijn…
happy-weekend

Till next week – Till next week! X Kirsty