MOM’S MOMENT EVENT

kirsty  

My life for Mamaglossy

Kirsty (36) heeft samen met haar Meneer Liefde (Antal) een dochtertje Sammie Ziggy ( 9 maanden) Naast haar eigen Label ‘Urban Nomads by Kirsty Nagel’ heeft ze sinds februari haar eigen pilot store geopend in Rotterdam. Elke week zal zij een kijkje geven in het leven van haar en haar mini monster.

The Big Mom’s Moment Week…dat was het wel zo’n beetje!  Afgelopen week moest alles klaar gemaakt worden voor het grote Mom’s Moment event van The Class Company waarbij allemaal moeders en moeders to be ( 10 bekende en 10 onbekende ) een moment a la Oprah Winfrey beleven maar dan net iets minder – maar dan nog!
Maar eerst was er even tijd voor een Mom’s moment voor mezelf – soms ook heel belangrijk. Bijkletsen met een vriendin en eens even vergelijken hoe we het doen als moeders met drukke banen en een sociaal leven en een man en er ook nog leuk en gezellig uit willen zien zonder blubjes die over zijn gebleven van de zwangerschap. Uiteraard kwamen we tot de conclusie dat we het best oké deden en vonden we dan ook dat we best drie toetjes ( jaja – ik weet het – het heet een dessert – maar toetje klinkt lekkerder) mochten delen ( dan maar een blubje )
destino2
toetjestijd2
Volgende dag een gewone dag in de shop – altijd heel gezellig omdat men het Zwaanshalsgebied steeds beter weet te vinden en het dus steeds drukker wordt. Helemaal op zaterdag. Fijn! Einde van de dag komen Tal en Sammie me ophalen omdat we naar een verjaardag moeten. Snel even flesje geven en …blluggghhhhhhhh…..Heel fijn…alles komt er weer uit….Ach – de tie-dye trend is in en zo ga ik de vlekken die ik nu dus overal heb zitten maar noemen – hartstikke hip. Alleen …wat is er met Sammie… No time to think want we moeten naar een verjaardag. Daar aangekomen leek het of Sammie een piepbeest had ingeslikt want dat was het enige geluid wat mevrouwtje nog kon maken. Honger misschien? Snel een hap opwarmen en…blughhhhhhhh….Neeee!!! Niet weer!!! En…..niet nog een keer!!! Ziek kind wat kleddernat was ondertussen van al het overgeven en een eigen outfit die echt niet meer als – echt hoor – zo hoort het – omschreven kon worden. Snel naar huis dus – en samen onder de douche….Truste Sammie…snel beter worden….
siepie1
Strepen – aanvullen – lijstjes opnieuw maken…. What to do…what to do…. In ieder geval de shop vandaag maar even dicht en even overleggen wat er nou allemaal nog gedaan moet worden. Wie doet wat en wat moet ik nou eigenlijk echt nog doen. Tasjes met sjaals moeten nu toch echt wel ingepakt gaan worden – labels moeten er bij – nabellen hoe de sta tafel er uit ziet – of ik mijn aankleding wel kwijt kan – en toch maar eens even checken hoe laat we er moeten zijn ( ook niet onbelangrijk)

En hoe fijn , dan zijn er ouders die even bijspringen! Mijn vader haalt de tasjes op – vers van de pers en mijn moeder helpt bij het inpakken van de tasjes. Waar zouden we zijn zonder hulp?!! Thanx Mom & Dad!!!
closed
goodiebag
En dan opeens hoor je gekraak en gefrummel….Maar ik had toch alles opgeruimd…Sammie kan toch nergens bij??? Getverre…..Lekker Sam….Whahahaha – de wereld ontdekken is geweldig – maar om nou een vuilniszak op te eten… ( aan de andere kant – ik scheen aarde uit de planten te eten toen ik klein was – ‘t kind kan het dus ook niet helpen.
vuilniszakkenmonster
Donderdag. Time to go! Tasjes zijn ingepakt – alles staat in de auto. Meneer Liefde gaat mee – Opa & Oma passen op en zo hebben wij gewoon een hele dag met zijn tweetjes!!! Whoehaaaaaa!!!! Echt hoor – we hebben echt wel tijd voor elkaar maar toch – t’is zo nu en dan zo hektisch en druk en er gebeurt zo veel….Zo lang zijn we ook nog niet samen – 20 maanden pas …en in die tijd zijn we gaan samenwonen – zwanger geraakt – baby gekregen – winkel geopend…pffff…zo nu en dan dus even vriendje en vriendinnetje zijn is dus ook best heel erg fijn. En dat gaan we vandaag dus doen! ( en o ja- we gaan ook werken natuurlijk)

Het Mom’s Moment Event is in het Double Tree Hotel in de Sky Lounge. Super mooi! En daar worden de moeders en Moeders to be dus overladen met cadeautjes. Hoe fijn is dat?! Nou moet ik zeggen dat ik het best een beetje vreemd vond voelen om zo maar die moeders ( to be) te vertellen wat ik doe als ze langs mijn tafel zouden lopen….maar man – wat was het gezellig!! Echt hoor – iedereen was helemaal enthousiast – wilde m’n sjaals om – sommigen kende het merk al – waren super blij met een rompertje en gingen blij met hun cadeautje op de foto.
Me-Meneer-Liefde1
Adam1
Moms-Moment
Moms-Moment-Sjaals
Edsilia-Rombley
Mercat
Wauw..wat een fijne dag was dat! Back to work! Het hele weekend zou de shop open zijn. Zaterdag kwamen ze van VT wonen langs om een aantal winkels in de straat te fotograferen en hoe leuk – mijn shop komt er ook in!
VT-Wonen
En toen…..werd kleine Sam weer ziekjes….Huilen…huilen…huilen…en alleen maar bij mama willen zijn….De nacht was…nou ja – je kent ze vast wel…zonder slaap dus…En dan moet je soms kiezen voor je gezin! Niks niet werken – geen shop die open is – maar tijd met man en kind door brengen. Want yep – I Love my job maar echt er zijn belangrijkere dingen ( en daarnaast was ik denk ik na alle korte nachten van de laatste tijd met mijn hoofd op de balie in slaap gevallen….Had ik natuurlijk een leuke sjaal omheen kunnen wikkelen als zijnde deel van het interieur maar toch…) Naar buiten dus! De zon in! Tussen de madeliefjes met mijn liefjes….
Playtime
Tal-Sammie
En nu ga ik heel snel Sammie in de buggy zetten en hup – op naar Lot ….( de grote zus annex nichtje )