ONDERBUIKGEVOEL…

My life for Mamaglossy

Kirsty (36) heeft samen met haar Meneer Liefde (Antal) een dochtertje Sammie Ziggy (19 maanden) ( and a new monster to come !! ). Naast haar eigen Label ‘Urban Nomads by Kirsty Nagel‘ heeft ze sinds februari 2013 haar eigen pilot store geopend in Rotterdam. Elke week zal zij een kijkje geven in het leven van haar en haar mini monster.

Onderbuikgevoel, daar draaide het de afgelopen twee weken om…. Nou heb ik de neiging om het weer alleen over het leuke onderbuikgevoel te hebben maaruh…da’s niet helemaal realistisch… Ik werd namelijk even heeeul hard met mijn neus op de feiten gedrukt… Want – and that’s no secret voor degene die mijn blog trouw leest – I LOVE what I do…. werk is geen werk maar meer wie ik ben… En dat moet dus even wat anders…

Onderbuikgevoel werd geen gevoel meer… Mini mensje in mijn buik is normaal mega druk en bouwt elke dag meerdere feestjes ofzo en toen was het opeens….stil…..En m’n buik werd hard…. en harder….en voelde naar en niet goed…. En dat meerdere malen op een dag…. Die harde buiken trok ik wel – alhoewel ik echt wel wist dat het niet goed was – maar he – ik moest werken en het konden toch ook mijn darmen zijn?!! Tuuuuuurlijk….. Best te doen hoor – jezelf voor de gek houden…. Maar toen het stil werd….en bleef …en ik ook die nacht niks voelde wat eigenlijk mini-monstertjes partytime is om alvast wat legpress-oefeningen te doen en de mambo te dansen….ja toen uhhhhh….ging ik toch nog rustig Sammie naar de crèche brengen – naar een auto kijken met Meneer Liefde ( die we dus ook maar gelijk kochten! Whoehaaa Familycar!!!) terwijl ik dacht….misschien hebben we wel helemaal geen grote auto nodig want misschien is het wel helemaal mis…..( en niks zeggen he….I know…t’is erg) en zat ik een tien-minuten (eerder half uur) gesprek te houden bij Sammie op de crèche voordat ik….belde…met spoed….en de verloskundige kwam …luisterde en voelde en…ik het hartje hoorde….. Pfffffff…… En daarna mega op mijn lazer kreeg omdat mijn buik veel te hard was – ik al last van harde buiken bleek te hebben ( yep – wist ik zelf ook wel) en te horen kreeg dat als ik zo door zou gaan de weeën heel vroeg zouden beginnen – ik pillen zou moeten slikken en plat zou moeten liggen….

Time to relax dus en naar mijn onderbuikgevoel te luisteren…. want ik wist natuurlijk zelf ook wel dat het niet goed ging zo…. En nee – ik kan niet niks doen…hahahaha… Maar dat hoeft ook niet. Alleen even echt rustiger aan en wat hulp aanvaarden… Tijd nemen om te lunchen….koffie te drinken….en te voelen….handen op m’n dikke buik en …..pffffffffffffffffffffffffffff

familycar1
relax

belly
Meanwhile werkt het andere onderbuikgevoel nog steeds erg goed ; P Nieuwe collectie is er!! Nieuwe kleuren die toch altijd op onderbuikgevoel ontstaan en man…wat ben ik er blij mee !

Verder super leuke middag gehad op de ‘Landelijke Ontmoetingsdag Imago Consulten’ waar ik twee workshops gaf over het verschil tussen Fashion -en Imagostyling en hoe belangrijk bloggen is. En daarna gelijk het imago-styling met een flinke scheut fashion-styling toe mogen passen bij een nieuwe leuke stylingklant. I love personal styling en shopping!

workOok in een versnelling lager is er nog genoeg te doen en te beleven…. work – friends en laten we familie niet vergeten … want…moeders werd 65!

65

Time to celebrate met taart en heeeeeeel veel ballonnen!!! Tijd om het onderbuikgevoel de boel te laten en te zorgen voor een onderbuikgewoel….van taart en chips en alcoholvrije bubbels ! Tkomt goed….. ooit…met mij…hahahahahahaha! Relax!

Till next week! X Kirsty