LIFE IS LIKE A BOWL OF CHERRIES

My life for Mamaglossy

Kirsty (36) heeft samen met haar Meneer Liefde (Antal) een dochtertje Sammie Ziggy ( 9 maanden) Naast haar eigen Label ‘Urban Nomads by Kirsty Nagel’ heeft ze sinds februari haar eigen pilot store geopend in Rotterdam. Elke week zal zij een kijkje geven in het leven van haar en haar mini monster.

Life is just a bowl of cherries;
Don’t make it serious;
Life’s too mysterious.
You work, you save, you worry so,

cherries

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

But most of all….they taste so sweet ( mijn eigen toevoeging – maar he – het klopt wel! )

En zo was deze week een beetje. Druk – veel – soms te – en dan ga je je zorgen maken – maar dan toch he…als je het nou gewoon niet te serieus neemt dan eigenlijk…eigenlijk was het gewoon weer een TOP week!

Dinsdag was het dan eindelijk zo ver. We hadden het nog nooit gedaan. Jaja ook daarvoor dus te druk – geen excuus – maar toch was het zo. Maar nu dan eindelijk…eindelijk gingen we Sammie eens showen op Antals werk! Whoehaaaa!!! Dus met zijn tweetjes in de auto ( bloedheet en kindlief dreef haar stoeltje uit. Niet leuk – niet lekker.  Lang leve de filmpjes op mijn Iphone waar ze dan lekker naar kan kijken ) en op weg gegaan naar Den Haag. Daar gelijk ook even cultureel gedaan want de beelden tentoonstelling op het Lange Voorhout is er weer. Ben ik zelf fan van en wat bleek…Sam vond het helemaal geweldig! Vooral de Angels & Deamons ( zien er uit als mega grote baby’s met vleugels) vond ze super. Hele verhalen hield mevrouw en maar blijven zwaaien !

dagje-den-haag

 

 

 

 

 

 

Woensdag dagje Amsterdam. We hebben een super actie nu voor alle Urban Nomads sjaalfans en daar doen een heleboel winkels ook aan mee. Even binnenwippen dus om te laten zien wat er allemaal aan nieuwe collectie is. En hoe leuk dat We Like Fashion ook gelijk mijn nieuwe tassen inkoopt! Nadeel is alleen wel dat ik ook te veel leuke dingen voor Sammie overal zie….Unicorn Boutique heeft de te leuke rompertjes van Bobo Choses en op weg naar mijn auto liep ik langs Annliz waar je echt niet naar binnen moet gaan met een lege portemonnee…( gelukkig hadden ze Sammies maat niet meer ;P )

amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inpakken – opsturen en langs brengen. Dat was de donderdag zo’n beetje. Super zo’n actie – en nog leuker dat zo veel winkels mee willen doen maar man…dat waren aardig wat pakketten. Maar hoe leuk dat iedereen zo enthousiast is ! Super leuk dat er gelijk speciale Urban Nomads etalages gemaakt gaan worden.

louen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd voor familie- zo belangrijk -voor eten..drinken…onzin en heel veel lol lekker buiten in het zonnetje! Aanschuiven , niet meer nadenken , morgen weer een dag ( waar we nog even eea moeten voorbereiden voor vader/opa – dag …waarom plan ik altijd alles op het laatste moment?!!!! )

familytime1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sssssssttttt!!! Sam…aaahhh…hoe maak je een baby duidelijk dat papa echt niet wakker mag worden? Hahahaha! Hoe leuk is dit?! De allereerste vaderdag van Meneer Liefde?! De allereerste keer dat ik samen met mijn kind een vaderdag ontbijtje maak. En oke – we hebben misschien wat veel cadeautjes – maar ja – t’is nu eenmaal de aller aller aller liefste papa van de wereld!! ( ennuh..pap…als jij dit leest…uhhh…jij natuurlijk ook hoor! ;P )

vaderdag1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till next week! X Kirsty