LIVE – LEARN & BE PATIENT

My life for Mamaglossy 

Kirsty (36) heeft samen met haar Meneer Liefde (Antal) een dochtertje Sammie Ziggy ( 9 maanden) Naast haar eigen Label ‘Urban Nomads by Kirsty Nagel’ heeft ze sinds februari haar eigen pilot store geopend in Rotterdam. Elke week zal zij een kijkje geven in het leven van haar en haar mini monster.

Oke…dat Sammie op mij lijkt dat wist ik wel maar pfoeeee…deze week werd het wel errug duidelijk… Wat een week vol frustratie…En wat kan je dan veel van zo’n mini monster leren eigenlijk. En zo wist ik – Live – Learn & Be Patient….gewoon doorgaan – niet opgeven en alles komt goed….

Deze week stond voor mij in het teken van dokters…dokters en nog eens dokters. Tijdens mijn bevalling heb ik mijn borstbeen gebroken ( jawel – hallo oerkracht ) en dit heelt dus niet. Hoop frustratie – lijf doet niet wat ik wil en ik wil juist zo veel! Plannen in overvloed en dus allemaal besprekingen voor events -shoots en andere leuke dingen. En hoe fijn dat bijna alle besprekingen buiten konden in het zonnetje! Want man – wat is het leven nog fijner als de zon schijnt!

besprekingen1

Verder werd de shop open gebroken om alle gasleidingen te vervangen. En waarom zou je alles netjes achterlaten als je ook gewoon weg kan lopen en de modder – zand en andere troep als fijn extra cadeautje voor mij achter kan laten….zucht…….

shop-opgebroken-225x300

Meanwhile is Sammie als een gek bezig om alle dingen van het leven te ontdekken. Staan – lopen – alles van tafels af trekken wat niet mag – in een winkelwagentje zitten ( moet voor een kind toch een zelfde soort ervaring zijn als een eerste keer in een achtbaan ofzo?! ) – eten in je gezicht smeren en daarna van alle frustratie omdat het niet lukt of niet mag van mama ( ik ben zo flauw – ik weet het ) volledig uitgeput in slaap vallen. Maar hoe mooi is het om te zien dat ze na 10 minuten gewoon alles weer opnieuw probeert?! Live – Learn & Be Patient , dat kind van mij snapt het beter dan ik ;P

kirsty2

Maar toch he…als ik dan terug kijk hebben we toch eigenlijk vooral heel veel lol weer gehad…  Kan ik zulke kleine dingen zitten…Ik weet dat hij eigenlijk voor Sammie is maar ik vind hem zelf zo leuk – het telefoonhoesje van Joolz ontworpen door Anne Claire Petit! En dan krijg je ook nog een link er bij waar je gratis muziekjes kan downloaden voor op je telefoon voor uhh…je baby dus…Oke Sam – jij mag hem hebben!

Joolz-300x300Te leuk!

En aan het einde van de week hadden we dan nog een fijne afsluiter tijdens de Rue de Crepes en Trash & Treasures in Rotterdam. Een hapje – een drankje – vrienden en bekenden en…Frites van Haute Friture! Wat wil een mens nog meer!

kirsty1

 

We Lived…we Learned and uhhhhh….we tried to be Patient!
Till next week! X Kirsty