NESTELDRANGHORMONEN OFZO ?!!!

My life for Mamaglossy

Kirsty (36) heeft samen met haar Meneer Liefde (Antal) een dochtertje Sammie Ziggy (20 maanden) ( and a new monster to come !! ). Naast haar eigen Label ‘Urban Nomads by Kirsty Nagel‘ heeft ze sinds februari 2013 haar eigen pilot store geopend in Rotterdam. Elke week zal zij een kijkje geven in het leven van haar en haar mini monster.

Ik ken dit niet! Ik ken dit niet! Ik ken dit niet!!!!!!!! Hellup!!!!!!! What the *bleep* is going on ?!!!

Voorbeeldje? Komtie ; afgelopen woensdag was ik op visite bij een vriendinnetje . Gezellig zou je denken. Was het ook – alleen….ze woont in Scheveningen. En nu dacht ik dat al het nucleaire top geweld over was…alleen…dat was dus niet zo… Heen ging nog wel. Beetje bordjes volgen en ik kwam bij haar voor de deur uit. Maar toen terug. Belangrijk detail ( zwangere vrouwen snappen dit straks ) – het was na lunchtijd en ik had nog niet gegeten. Dus…ik begin aan de weg terug en binnen 5 minuten werd duidelijk dat ik echt geen kant meer op kon. Al het nucleaire gedoe werd namelijk om dat tijdstip opgeruimd en echt elke straat liep dood! Bordjes blijven volgen…TomTom heeft echt geen zin zo en ik krijg mega ruzie met dat ding….maar waar zijn de bordjes?!!!!!!! Echt alles – maar dan ook echt alles – loopt dood!!! En alles – maar dan ook echt alles staat vast!!! En ik heb HONGER!!!!! En DORST!!!! En ik moet PLASSEN!!!!!!! Ik moet hier uit zien te komen!!!! Whaaaaaaaaaaa!!!

En dat je dan op de snelweg denkt – ik geef gewoon keihard gas tot aan de benzinepomp. En als ik dan word aangehouden dan wijs ik gewoon naar mijn bolle buik. En dan is alles vergeven en vergeten….. En dat er dan een ander stemmetje in je hoofd zegt ; ‘ doe normaal ‘! Waarop het ene stemmetje weer zegt ; ‘ Ja hallo – ik MOET ETEN !!! ‘ Eindconclusie – ik word gek! Alias – hormonen on speed ! Hellup!!!!

Nog een voorbeeldje ? ( ik kan nog even doorgaan hoor….de week was…uhhhh…bijzonder )

Ik – die altijd soort van hyper – vol energie – en als een blij ei aan het werk gaat wil nu…..thuisblijven! En schoonmaken! En kamertje inrichten! En kleertjes uitzoeken! En kijk die ramen – die moeten worden gezeemd! En er moet een bedje komen! Marktplaats….co-sleeper …bieden….hebben…hebben…hebben…. ! Wat is dit?!!!! Hellup!!!!!!!

Hormonen razen dus als een malle en meanwhile….loopt er opeens een peuter in huis rond! Waar komen al die woorden vandaan? Er worden gewoon gesprekken gevoerd met zinnen die bestaan uit meerdere woorden….( en ook nog eens te begrijpen voor ook de niet-mama ;P ) Kleren moeten door mevrouw zelf aangetrokken worden… ‘Mij bloek ( -r is ellug moeilijk) ‘….’Mij tlui’ En denk maar niet dat ik mag helpen….daar is echt een onderhandeling voor nodig. ‘Ja maar Saham….als mama even mag helpen kunnen we zo naar de eendjes /  krijg je een koek ( lijstewafel) / gaan we naar opa en oma ‘ En met Gods gratie mag ik dan mevrouw helpen om haar beide benen in de beide pijpen te stoppen in plaats van een zeemeerminlook waarmee ze weg probeert te komen.

Lopen moet springen worden – wassen kan ze zelf – alles moet ‘plik plik plik’ met een vork – en mama’s drinken is veeeuuulll lekkerder dan dat van Sammie. En dan bij alles roepen ; ‘LEUK!!!! ‘ ‘MOOIIIIII’ ‘LEKKELLLLLL’ Uhhhh…..hallo mini-mens……

buik
groot

Deze week maar eens bedenken hoe ik dingen ga samenvoegen…. Zin in werk is weer terug – maar zin in ‘babykamer-maken’ is nog heeeeul erg aanwezig…. Zo maar even online-shoppen ofzo – alhoewel….de laptop is tegenwoordig ook ‘ ISSE MIJ ‘ ! Whahahahaha!

Till next week! X Kirsty