RAZENDE HORMONEN EN DE POLONAISE

My life for Mamaglossy

Kirsty (36) heeft samen met haar Meneer Liefde (Antal) een dochtertje Sammie Ziggy (18 maanden) ( and a new monster to come !! ). Naast haar eigen Label ‘Urban Nomads by Kirsty Nagel‘ heeft ze sinds februari 2013 haar eigen pilot store geopend in Rotterdam. Elke week zal zij een kijkje geven in het leven van haar en haar mini monster.

T’is begonnen hoor…. Ik eindigde vorige week toch dat we naar de 20 weken echo gingen….. Ten eerste …alles goed!! Whoopwhoop!! Blijft hoe dan ook toch spannend.

En ik had het er vorige week over dat ik meer tijd moest nemen om bij het zwanger zijn stil te staan… Nou uhhhh…na die 20 weken echo is die realisatie daar hoor! Kregen spontaan een 3D echo ( je bent zo goed te echo-en …. we proberen even dit… Tadaaaaa!!!! Daar is uw kind!!! What the…. ?!!!! Echt gewoon een baby die je aankijkt!!! Hoe cool – maar hoe bizar…… Mijn kind….Ons kind…..Pfffffff….slikkkkk….traannnn….met mega grote glimlach ) en sindsdien…. Hallo elastiekjes om m’n broek iets wijder te maken bij de bovenste knoop. Heb ondertussen het idee dat ik anders een kind op de wereld ga zetten met vreemde onverklaarbare deukjes in lichaamsdelen ( met dank aan drukkende knopen ) …. Dus op zoek naar broeken die ik aanhad toen ik van Sammie zwanger was. Bleek alleen echt nog te groot toen ik aant werk was en dus snel een riem gevlochten om de boel op z’n plek te houden. Maar vooral…hallo belachelijk vreemd haar!!! Wat is dat als ik zwanger ben?!! Ik krijg een soort – vingers in het stopcontact dreads -…. Hallo hormonen…. Hallo zwangerschap…. Hallo mega mega mega borsten….. Hallo buik…..Hallo mega druk mensje….. Hallo razend gevoel van binnen ;P

zwanger1
Meanwhile …. mini-monster gaat carnaval vieren op de creche… Geen idee wat daar aan is op die leeftijd maar he – wel een goeie reden voor moeders om kind in verkleedpak te hijsen ! Bleek veel te klein – dus stuk er tussen gezet – en we’re good to go!  Tiger-Sammie in de polonaise ! Alhoewel….mevrouw was blijer toen ze van het weekend in haar naakte niksie met een tutu aan door het huis mocht rennen ! Whoehaaaa!!!

carnaval-
En toen kon ik de sample van een van de nieuwe sjaals ophalen…. Voelt toch ook bijna als kijken naar een echo…. ( hoop dat ik nu niks verkeerds zeg voor de oer-moeders onder ons. Tuurlijk – ik vind een echo van m’n kind ook belangrijker maaruh….dit is ook heeeuuulllll spannend !! ) En….t’is mooi!!! En goed…. En dan nu…gaan !!!!!! Tijd voor Spring/Summer ’14 !!!

nieuwe-collectie
De oplettende lezers onder jullie hebben bovenaan gezien dat de 17 maanden veranderd is in 18 maanden! Feeeessstttt!!! Mini-monster is precies vandaag 1 1/2 jaar!! Wat is het snel gegaan…wat is er veel gebeurd….. en dat allemaal in 18 maanden….. Ik zeg – we gaan zo door…. Volop in de polonaise met razende hormonen en Sammie voorop ! Alaaaaaafffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anderhalf
Till next week! X Kirsty