TUSSEN NEUS EN LIPPEN DOOR

My life for Mamaglossy

Kirsty (36) heeft samen met haar Meneer Liefde (Antal) een dochtertje Sammie Ziggy (17 maanden) ( and a new monster to come !! ). Naast haar eigen Label ‘Urban Nomads by Kirsty Nagel‘ heeft ze sinds februari 2013 haar eigen pilot store geopend in Rotterdam. Elke week zal zij een kijkje geven in het leven van haar en haar mini monster.

Zo voelt het soms…. En dan opeens sta je naar een mega-grote-super-limo-tweezits-kinderwagen te kijken en denk je …. O My….we zijn al op de helft!!! Tijd voor to-do lists ! Tijd om dingen af te strepen…. Tijd om…. door te gaan zoals we nu doen – maar dan iets bewuster…

Nu neem ik gemakshalve ook maar gewoon aan dat ik niet de enige hier in ben. Dat de tweede keer zwanger zijn er gewoon iets meer ‘ bij gebeurt ‘ dan dat het je hele leven beheerst zoals de eerste keer. Ik weet dat we bij Sammie uren bezig waren met het uitzoeken van de beste kinderwagen ( om daar maar even op terug te grijpen) . Welke was het makkelijkst inklapbaar?… Welke vond ik het mooist? ….Welke vonden we fijn rijden? Meerdere keren gingen we terug om te kijken. Ik nam m’n moeder mee…. probeerde toch nog even een ander tot we de knoop doorhakten en uiteindelijk voor de Joolz Limited Edition kozen. En nu?!!! Nu uhhhh…vroegen we advies aan mensen die dit al eens uitgezocht hadden. Welke paste het best in een lift? Waarmee kon je op een terras komen zonder alle drankjes van tafels af te stoten en gelijk het halve terras in beslag te nemen? Welke kon makkelijk mee winkels in? En voila – daar stonden we naar een Phil&Teds te kijken. En voila – nog geen toen minuten later stonden we er mee buiten. Klus geklaard! Dat dus…

Er is gewoonweg geen tijd voor getut en gefrut. Het leven is druk – chaotisch – fijn en van ons. Maar met minder aandacht en bewustzijn dus. Tot….Sammie zegt….’ Mama beeeeebie ?!’ – m’n trui omhoog trekt – m’n buik begint te aaien ( beeebie aaaaaaiiiiiii) en babylief reageert met een schopje ! (want man – wat reageert dat mini-monster op grootzus ! Geweldig!! ) Dan draait alles even om beeeeeeeebie en grootzus…. Besluit ik als grootzus slaapt eens te gaan kijken naar de beste co-sleeper en leg ik mijn hand op mijn buik. Blijf nog maar lekker een paar maanden zitten hoor…. wij hebben geen haast….we hebben dubbel zo veel tijd nodig om evenveel te kunnen genieten ;P

LOVE

En toch he…ook dit hoort bij mij…bij ons ( ik sleep Antal gewoon in mijn chaos mee ;P ) Juist die combi van mijn werk en het hebben van een super thuis maakt het leven zo bijzonder. Zwaar soms – met vragen van – hoe nu straks…..en wat nou als…maar bovenal – verrassend ….saailoos ( geen woord maar je zal begrijpen wat ik bedoel) …en zo vol van mooie momenten. Niet allen thuis – maar ook qua werk. Als ik nou kijk naar hoe veel foto’s ik de laatste tijd heb gekregen van ‘ (sjaal)fans ‘ ! Van golden-oldies tot de nieuwste designs en helemaal uit Las Vegas …. super!!

fan-fotos

Tijd om een eind te breien aan deze blog… Tijd om in de auto te stappen…Tijd voor…..de 20 weken echo!! Want he – echt tijd om bij alles stil te staan is er misschien niet maaruh…hier is het de hoogste tijd voor!!

Till next week! X Kirsty